İZMİR / TİRE - Dörteylül İlkokulu

Dörteylül İlkokulu

4 Eylül Mah Şehit Yüzbaşı Gültekin Başargan Cad. No31 Tire İzmir
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Başarılar
Öğrencilerimiz 2018/2019 eğitim öğretim yılında; 1.Halkoyunları İzmir İl 3.lüğü 2.Resim dalında; Türkiye Gemi Mühendisleri Odası yarışmasında Türkiye 2.liği ve Ege Bölge 1.liği ilçede 12 dalda derece, 3.Satrançta Türkiye 4.lüğü, Kızlarda İzmir 4. lüğü ,erkeklerde İzmir 3.lüğü ve ilçe 1.liği 4. Mangala ilçe 1. liği İzmir İl 3.lüğü 5 Bayraklı İlçe MEM kitap okuma yarışmasında 65 öğrenci ile ilçe 1-2-3.lüğü ve il derecesi
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Giriş : 8:40 Bitiş : 14:50
Ulaşım
İzmir´e tren , otobüs ve dolmuş ile ulaşım gerçekleşmektedir. Okulumuz İlçe merkezindedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu Tire İlçesi 80000 nüfuslu olup batısında Selçuk doğusunda Ödemiş ve kuzeyinde ise Bayındır komşu ilçelerdir.
İzmir´e 80 uzaklıkta İlçe merkezinde bulunmaktadır.